I 1954 åpnet David Edgerton og Jim McLamore sin første hamburgerrestaurant i Miami. Deres misjon var egentlig ikke så merkverdig. De ville servere god, prisgunstig mat av høyeste kvalitet i et trivelig miljø. Ryktet om at GRILLET ER BEST spredte seg som ild i tørt gress og gjestene begynte å valfarte til Burger King for en smakebit. Suksessen bestod i å aldri vike en tomme fra den opprinnelige ambisjonen. En annen avgjørende faktor staves W-H-O-P-P-E-R. Denne populære burgeren som ble elsket av folket fra dag en. Visste du at det alltid er NICE PRICE på Burger King? Fordi det er nice!
I 1954 åpnet David Edgerton og Jim McLamore sin første hamburgerrestaurant i Miami. Deres misjon var egentlig ikke så merkverdig. De ville servere god, prisgunstig mat av høyeste kvalitet i et trivelig miljø. Ryktet om at GRILLET ER BEST spredte seg som ild i tørt gress og gjestene begynte å valfarte til Burger King for en smakebit. Suksessen bestod i å aldri vike en tomme fra den opprinnelige ambisjonen. En annen avgjørende faktor staves W-H-O-P-P-E-R. Denne populære burgeren som ble elsket av folket fra dag en. Visste du at det alltid er NICE PRICE på Burger King? Fordi det er nice!